21 Aralık 2011 Çarşamba

Conan The Barbarian / Neredesin Arni?

Geçen gün annemle dizilerden sıkılıp, dvd de izleyecek bir şey bulamayınca mecburen tele dünya kanallarına mahkum kaldık. Çok nadir olsa da dişe dokunur filmler seyredebilirsiniz tele dünya sinema kanallarında ama geneli faciadır. (Sinema Tv Aile ve çizgi film kanalları bile daha iyi)


Yayın akışında Conan The Barbarian yazınca merak ettim. Sinemada hayalkırıklığı yaşattı demişti çoğu yorumcu. Bunca insan beğenmediyse vardır bir hikmeti ama can sıkıntısıyla o an mantıklı düşünemiyorsunuz ki. Hastane, hapishane ya da cenaze dolu dizilerden kaçarken bu filme yakalandık. Tam anlamı yağmurdan kaçarken doluya tutulduk. Halbuki fragmanında güzel bir filmmiş gibi duruyordu.

İlk Conan Arni Abi bu filmi izlerken neler hissetti acaba. Bence tepine tepine gülmüştür. Gerçek bir yeteneksizlik örneği sergilemiş Game of Thrones'un K ral Drogosu Jason Momoa ( Game of Thrones izlemedim. Imdb kopyası. Ne var yani görmezden gelseniz) bence bu faciadan sonra oyunculuğa az biraz ara versin. Hatta bu filmin senaristi, yönetmeni, çaycısı bile bir süre ortalarda görünmesin. Ne kadar bütçeye mâl oldu bilmiyorum.
Açılış sahnesinden kapanış sahnesine kadar sıralayabileceğim envai türde saçmalık sizi hayretler içerisinde bırakıyor. Afişine bakan da görsel şölen bizi bekler diye düşünür.




Cüzdanımdaki parayı hunharca katledemedikleri için Barbar Conan yapımcılarının derin üzüntüler içinde olduğuna eminim ama her ay benden tıkır tıkır bu filmler için fatura tahsil eden tele dünyanın zevkten dört köşe olduğunu da biliyorum. Gözünüze dizinize dursun. King Speech izlediğimde ümit vaad etmiştiniz ama Barbar Conan ile hayallerimi katlettiniz.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...