21 Aralık 2011 Çarşamba

Spider-Man 4 / Tobey Gitmeeee

Hüsran, hüsran yine hüsran.... Tobey Maguire yok gitti yerine bu geldi.
Yeni örümcek adam hakkaten örümceğe benziyor. (Hayranları varsa hiç kızmasın Spider karakterinin karizması yerle bir oldu.)
Önceki yazılarda da dediğim gibi 2012 devam filmlerinin yılı olacak gibi görünüyor. Spider Man de bunlardan biri. Parker karakterini yukarda cismini gördüğünüz şahsın canlandıracak olması filmin bence en büyük eksisi. (Bir Tobey'e bakın bir de buna) Eksi dememin sebebine gelince. Devam filmlerinde seyirci alıştığı karakterleri görmezse adapte sorunu yaşanabiliyor. Fragman-ı şahaneyi izleyin sizde bana hak vereceksiniz.





Gördüğünüz gibi pek de eğlenceli olmayacak.( Muhalefet, muhalefet. Huyum kurusun bir şeyi de beğenmem) İşin eğlencesi bir yana Spider Man çizgi romanının yapımcılara ve senaristlere hikaye yönünden bol kaynak ve materyal sağlamasına rağmen neden illa başlangıç hikayesine döndüğünü anlayabilmiş değilim. Eğer amaçları yeni oyuncularla sıfır bir seri yaratmaksa eğer buna gerek yoktu. Batman serisinde de görüldüğü üzre değişik oyuncularla da bu iş gayet güzel yürüyor. Maksat stüdyolarımızdan film çıksınsa eğer görsel efekt dışında seyirciye pek bir vaad ettiği söylenemez.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...